3 серпня 2020 року Музей «Становлення української нації» відсвяткував першу річницю з дати відкриття експозицій для відвідування
07.08.2020

3 серпня 2020 року Музей «Становлення української нації» відсвяткував першу річницю.

Над створенням музею більше п'яти років працювала величезна команда, яку об’єднала одна велика місія — через призму історії пробудити національну свідомість і зруйнувати стереотипи, нав’язані українцям іншими країнами, виховати патріотизм і любов до своєї країни, її культури і мови.

На святкування зібралася команда, яка розбудовувала музей, а також співробітники, які працюють тут зараз. З натхненною промовою виступив автор ідеї та засновник музею – Валерій Галан.

Привітати музей прийшли і партнери: Марина Радова – начальник Управління туризму та промоцій; Іван Ковальчук – генеральний директор Національного музею історії України у Другій світовій війні; члени Громадської організації «Гільдія професійних екскурсоводів та гідів-перекладачів».

Подією на святкуванні стало підписання меморандуму про співпрацю між музеєм «Становлення української нації» та муніципалітетом Мадриду в особі мера Андреса Сампера.

Партнерами зі святкування річниці виступили Парк розваг «Планета» і Творча майстерня «Можливо все».

Наразі команда працює над створенням інших музеїв в Україні в рамках проєкту «Становлення української нації». 

Побач! Відчуй! Пишайся!