Ми музей, який обожнюють діти!
24.06.2020

Книга історії яка оживає, захоплює та навчає!
А реалістичні фігури видатних пращурів української нації пробуджують у малечі неймовірну цікавість.
Діти сміливіше за дорослих досліджують музейний простір та інтерактивні додатки в експозиціях, здіймають слухавки телефонів, із задоволення виготовляють дорослим сувеніри, ставлять штампи на паспортах та перепустках часів в експозиції УНР, перевіряють на міцність бороду Михайла Грушевського та жваво танцюють під пісні Скрябіна.

Діти у нас себе можуть відчути і археологами, в експозиції біля замків в мініатюрі є карта України наповнена землею із різних областей, де дітвора зазвичай роздивляється колір ґрунтів, щось розкопує та закопує ложки які призначені для набирання відвідувачами землі у мішечок.

Час перебування в нашому музеї не обмежений, тому батьки з дітками можуть зробити перерву на смачний перекус в музейному кафе та знову продовжити екскурсію.

У нас зручно пересуватися з маленькими дітьми в колясках, додатково для малечі облаштований окремий інформаційно-інтерактивний простір. В кожній експозиції є зона MuseumSelfie з елементами історичного одягу та зброї. 25 експозицій площею 1800 кв. метрів доповнені запахами, світловими та звуковими ефектами.

Також, в музеї всі експозиції облаштовані для вільного доступу відвідувачів на інвалідних візочках, працює ліфт для зручного та безпечного спуску до експозицій колясок та візків.

Все в нашому музеї облаштовано з любов’ю та турботою про наших відвідувачів усіх вікових категорій.

Любимо Вас та чекаємо у нашому музеї💛💙