До Дня Незалежності В експозиції музею буде представлена мультимедійна книга - це інноваційний проект, розроблений компанією 3dcom.
13.08.2021

Компанія 3dcom - постачальник мультимедійного обладнання. Впроваджуємо нові технології в музеї країни для збільшення інтересу молоді до історії України.

Мультимедійна книга - це інноваційний проект, розроблений  компанією 3dcom  спеціально для музеїв нашої країни! Це не просто сучасні технології, а інтерактивна новинка, яка до цього часу була тільки в закордонних музеях!

На сьогодні, мультимедійна книга, це новий спосіб взаємодії музею та відвідувачів. Вона була розроблена з метою привернути увагу та  інтерес суспільства до історії та музеїв нашої країни, збільшити потік відвідувачів, сприяти популяризації українских музеїв серед молоді.

Мультимедійна книга - це поєднання класичного формату книги з новітніми технологіями. Вона несе інформаційно - пізнавальний та вражаючий ефект, адже відвідувачі мають можливість перелистувати справжні сторінки і розглядати на розворотах повноцінну анамацію. Мультимедійна книга стане  яскравою технологічною інсталяцією вашого музею точкою тяжіння для відвідувачів!